Wiedewei Helmond

Dagopvang
Peutergroep

Kinderopvang passend bij jouw persoonlijke situatie

Niet iedereen werkt van 9 tot 5. Daarom hebben we bij Wiedewei volop mogelijkheden om groene opvang voor je kind vorm te geven. Laat ons weten wat je wensen zijn en samen met jou kijken we hoe we opvang kunnen bieden die past bij jouw persoonlijke situatie en de dagdelen waarvoor je opvang zoekt!

Wat kost groene opvang voor mijn kind?

€ 1,36 / netto per uur*
€ 10,31 bruto per uur

Vanaf 2 dagen

Je kind komt minimaal 2 dagen
Beste keuze
 • 11 uur per dag
 • opvang tussen:
  7.30 uur - 18.30 uur
 • 52 weken per jaar
€ 2,08 / netto per uur*
€ 11,03 bruto per uur

Vanaf 2 dagdelen

Je kind komt minimaal 2 dagdelen van 5,5 uur
 • 5,5 uur per dagdeel
 • opvang tussen:
  7.30 uur - 13.00 uur
  13.00 uur - 18.30 uur
  7.30 uur - 18.30 uur
 • 52 weken per jaar
*Bovengenoemde netto uurprijs is een gemiddelde, gebaseerd op een jaarinkomen van €45.000,-

Persoonlijk de kosten bespreken?

We kunnen ons goed voorstellen dat je misschien graag geholpen wilt worden met wat de voordelen en kosten zijn van elk pakket. Neem contact met ons op via [email protected] of 0113 760 250 voor een gratis advies en een offerte op maat.*

*Wiedewei is de groene tak van opvang binnen kinderopvangorganisatie Kibeo. Je wordt daarom doorverwezen naar het telefoonnummer van Kibeo.

Kinderopvangtoeslag

Als jij en je partner allebei werken of studeren, kom je vaak in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang. Je krijgt soms tot wel 70% van de kosten terug. Hoeveel toeslag je krijgt, hangt af van je inkomen, het aantal uur dat je werkt en het aantal kinderen waarvoor je opvang nodig hebt. De tarieven bij Wiedewei zijn bruto tarieven, hierover ontvang je nog kinderopvangtoeslag. Als we spreken over netto kosten, dan is de kinderopvangtoeslag hier vanaf gehaald.

Voor meer informatie en het aanvragen van toeslag kijk je op toeslagen.nl.

Hulp bij toeslag?

We snappen dat kinderopvangtoeslag aanvragen best lastig kan zijn. Daarom helpen we je graag. Maak een afspraak op ons Service Kantoor en wij ondersteunen je bij het invullen van jouw aanvraag.