MJL_0283 MJL_0283

Wat kost het?

Wat kost groene opvang voor mijn kind?

Niet iedereen werkt van 9 tot 5. Daarom hebben we bij Wiedewei volop mogelijkheden om groene opvang voor je kind vorm te geven. Laat ons weten wat je wensen zijn en samen met jou kijken we hoe we opvang kunnen bieden die past bij jouw persoonlijke situatie en de dagdelen waarvoor je opvang zoekt!

Maak een proefberekening

Wil je graag weten wat je kosten zijn voor opvang bij Wiedewei? Maak eenvoudig zelf een proefberekening. Met onze handige rekentool krijg je snel een goed idee van wat je uiteindelijk maandelijks kwijt bent.

Maak een proefberekening

Wat betaal je per type opvang?

Peuteropvang

Gemiddeld €2,34 netto per uur

Kinderopvangtoeslag

Als jij en je partner allebei werken of studeren, kom je vaak in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang. Hoeveel toeslag je krijgt, hangt af van je inkomen, het aantal uur dat je werkt en het aantal kinderen waarvoor je opvang nodig hebt. De tarieven bij Wiedewei zijn bruto tarieven, hierover ontvang je nog kinderopvangtoeslag. Als we spreken over netto kosten, dan is de kinderopvangtoeslag hier vanaf gehaald.

Voor meer informatie en het aanvragen van toeslag kijk je op toeslagen.nl.

Hulp bij toeslag?
We snappen dat kinderopvangtoeslag aanvragen best lastig kan zijn. Daarom helpen we je graag. Maak een afspraak op ons Service Kantoor en wij ondersteunen je bij het invullen van jouw aanvraag.

Download de handige app ‘Uitleg Kinderopvangtoeslag’
Er is ook een handige app ‘Uitleg Kinderopvangtoeslag’ beschikbaar. Deze app geeft uitleg over kinderopvangtoeslag en helpt jou als ouder stap-voor-stap door de belangrijkste onderdelen op de website van Toeslagen.

Download de app via App Store
Download de app via Google Play