MJL_1030 MJL_1030

Buitenschoolse opvang

Na schooltijd op avontuur met je vriendjes, dat doe je op de BSO! Meehelpen in de moestuin, zelf ontdekken hoe de rupsen vlinders worden, spelen met natuurlijke materialen en iedere dag buiten op onderzoek uit. Je kind beslist zelf wat zij of hij gaat doen, leert spelenderwijs van de seizoenen en ontwikkelt vanzelf liefde voor de natuur.

Ontspannen na schooltijd

Voor en na schooltijd, maar ook tijdens de schoolvakanties is je kind welkom bij één van onze groene, uitdagende BSO’s. Samen struinen door onze groene omgeving, bladeren en bloemen verzamelen, een insectenhotel bouwen, zandbergen beklimmen en nog veel meer. Elk seizoen heeft zijn eigen charme. In de zomer glibberen over de buikschuifbaan en in de herfst op zoek gaan naar de mooiste bladeren om een gaaf knutselwerk mee te maken. Er worden veel sportieve, creatieve en ontspannende activiteiten georganiseerd voor je kind. Bij ons heeft je kind de ruimte om zelf de natuur te verkennen en ontdekken.

Jouw kind beleeft een heleboel

Takken, modder en stenen; allemaal ingrediënten voor urenlang speelplezier. Je kind beleeft elke dag weer een nieuw avontuur! Lekker ravotten met vriendjes, hutten bouwen en moddersoep brouwen. Dankzij onze moestuin leert je kind veel over groei en bloei van de planten. Ook bewegen staat bij onze groene BSO voorop, want bewegen is niet alleen leuk, maar ook heel gezond. Na schooltijd lekker springen, rennen en sporten op onze groene en uitdagende buitenterrein!

Dit doet je kind op een dag

  • Je kind wordt opgehaald uit school
  • Spelen en ontspannen met een korte buitenactiviteit
  • Groente- en fruitbuffet
  • Uitdagende activiteiten zoals bouwen met natuurlijke materialen of samen buiten op expeditie
  • Gezond eet- en drinkmoment
  • Samen spelen en ontspannen
  • Samen zorgen voor de natuur en omgeving
  • Afsluiting middag vrij spelen tot het haalmoment
kibeobuitengewoon-125

Extra leuke BSO tijdens schoolvakanties!

Spelen bij Wiedewei is altijd leuk! En tijdens de schoolvakanties al helemaal, want dan vieren we de VakantiemiX; een leuk en gevarieerd programma voor vakantieopvang. Boomhutten bouwen, kunstwerken maken met takken en blaadjes, lekker groen rommelen en dat alles zo veel mogelijk buiten. Niks moet en (bijna) alles mag, want het is tenslotte vakantie!

Kom in de vakantie naar de VakantiemiX!