Spelen – huishoek Spelen – huishoek
Nieuws

Kinderdagverblijf BuitenGewoon gaat verder als Wiedewei

Gepubliceerd 9 december 2022

Kinderdagverblijf BuitenGewoon gaat vanaf 1 januari 2023 verder als Wiedewei, de groene kinderopvang bij Kibeo. De kinderen kunnen op de vertrouwde vestiging met hun vriendjes blijven spelen en ontdekken, samen met de bekende pedagogisch medewerkers.

BuitenGewoon en Wiedewei versterken elkaar

In de afgelopen jaren is er veel veranderd binnen de kinderopvangbranche, onder andere op het gebied van wet- en regelgeving en de complexiteit van het runnen van een kinderopvangorganisatie. BuitenGewoon ging daarom op zoek naar een geschikte organisatie om het stokje aan over te dragen en heeft hierbij voor Wiedewei gekozen. “We zien in Wiedewei veel voordelen. Wiedewei beschikt over veel kennis en ervaring binnen de kinderopvang. Ook vinden we het belangrijk dat het spelen, leren en ontdekken in de buitenlucht centraal staat.”, aldus Merel Ligtvoet, eigenaar BuitenGewoon.

BuitenGewoon en Wiedewei hebben veel overeenkomsten in hun visie en missie en versterken elkaar. Wiedewei staat voor buiten zijn, genieten van groen en de natuur spelenderwijs ontdekken. Vivian Geelhoed – de Vos, directeur Wiedewei: “Door onze samenwerking kunnen we de juiste opvang blijven bieden aan ouders en kinderen en verder investeren in de kwaliteit van de kinderopvang.”

Een veilige en vertrouwde plek voor je kind

Welkom bij Wiedewei Den Hout

Buiten zijn, genieten van groen en de natuur spelenderwijs ontdekken; welkom bij de kinderopvang van Wiedewei Den Hout! Baby’s, dreumesen en peuters kunnen hier op avontuur in een groene speel- en leeromgeving. Met Peuterstart werken we aan de ontwikkeling van de peuters. We zorgen ervoor dat groen en de natuur in alle thema’s terugkomt. Zo bereiden we de kinderen goed voor op de basisschool en de kinderen maken al op jonge leeftijd kennis met de natuur en alles wat daar groeit en bloeit.

 

Wiedewei Den Hout