MM_Zierikzee_kinderopvang Wiedewei-groene kinderopvang-3 – klein MM_Zierikzee_kinderopvang Wiedewei-groene kinderopvang-3 – klein
In de media

Vivian Geelhoed officieel benoemd tot Beschermvrouw Stichting Groen Cement

Gepubliceerd 7 mei 2021

Vivian Geelhoed – de Vos, manager Wiedewei, is officieel benoemd tot Beschermvrouw van Stichting Groen Cement. Vivian geeft aan enorm trots te zijn op deze waardering: ‘’Dit is een mooie waardering voor de groene opvang van Wiedewei en tegelijkertijd een mooie kans om ons aan te sluiten bij het netwerk van Stichting Groen Cement.’’

Stichting Groen Cement
Stichting Groen Cement stimuleert al ruim 10 jaar vergroening binnen de kinderopvang in Nederland. Dat wordt onder andere gedaan door het uitgeven van het Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang, het organiseren van de dag van de Groene Kinderopvang en het verzorgen van trainingen, workshops en symposia waarmee pedagogisch professionals ondersteunt worden bij het ontwikkelen van hun groene pedagogiek. Komende jaren wil Stichting Groen Cement het kwaliteitsmerk en het trainingsaanbod verder ontwikkelen.

Benoeming Beschermvrouw van Stichting Groen Cement
Donderdagmiddag 6 mei vondde officiële benoeming van Vivian plaats. Dit gebeurde in de buitenlucht op één van de vele mooie groene plekjes op het buitenplein van onze Wiedewei vestiging in Zierikzee. Bij debenoeming waren vanuit Stichting Groen Cement Janneke van den Bos (voorzitter) en Janneke Hagenaar (directeur) aanwezig.Zij zijn deze middag uitgebreid rondgeleid op de vestiging en kregen zo een mooi kijkje hoe onze ervaren en getrainde medewerkers er samen met de kinderen een leuke dag van maken. Zo werden de kinderen deze middag voorgelezen in de buitentuin, werd er samen naar verschillende insecten gezocht en legden zij een uitdagend buitenparcours af.

Als Beschermvrouw van Stichting Groen Cement zet Vivian zich in voor de stichting. Vivian deelt haar kennis over groene kinderopvang en denkt vanuit haar expertise mee binnen het netwerk van Stichting Groen Cement. Vivian is enorm trots hier onderdeel van te mogen zijn.

Lees het artikel in de PZC
Meer informatie over Groen Cement
IMG_0054 – klein