23-wiedewei-sommelsdijk-29 23-wiedewei-sommelsdijk-29

Welkom bij Wiedewei!

Kinderdagverblijf Ukkepuk is vanaf 1 januari 2024 Wiedewei. De vestiging blijft een vertrouwde opvangplek voor jou en je kind. Je kind kan zoals je gewend bent met zijn of haar vriendjes blijven spelen, leren, ontdekken en ontwikkelen, samen met de bekende pedagogisch medewerkers. Zo behouden we de fijne, vertrouwde opvang!

Wiedewei en Ukkepuk: veel overeenkomsten in missie en visie

Wiedewei en Ukkepuk hebben veel overeenkomsten in missie en visie en hechten veel belang aan de samenwerking met andere kindgerichte voorzieningen. Door deze samenwerking kunnen we de juiste opvang blijven bieden en investeren in de kwaliteit van kinderopvang.

Je kind inschrijven bij Wiedewei?

Met verwondering en aandacht buiten op avontuur

Ronddwalen in de struiken, spelen in de modder, verhalen komen tot leven in een eigen gebouwde hut. Wiedewei creëert deze momenten van verwondering met een buitenbeleving, vol ontdekkingen en ruimte voor de natuur. Kinderen krijgen alle vrijheid voor eigen creativiteit, vrolijke avonturen en heerlijke rustmomenten.

Bij Wiedewei gaan kinderen met verwondering en aandacht buiten op avontuur. Natuurlijke materialen stimuleren hun creativiteit, fantasie en samenspel met leeftijdsgenootjes. We zaaien en oogsten in de moestuin en ervaren nieuwe smaken door gezonde maaltijden. In de ontspannende buitenlucht gaan we op ontdekkingstocht en komen we tot rust.

Zo ontwikkelen kinderen zich met liefde voor de natuur en oog voor hun leefwereld. Hiermee draagt Wiedewei bij aan een toekomstbestendige samenleving.

Ukkepuk krijgt per 1 januari 2024 een nieuwe naam, in lijn van Wiedewei.

Wiedewei Voorburg

Vragen of meer informatie

Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Wiedewei bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding. We maken graag kennis met jou en je kind.

Ook onze klantadviseurs staan voor je klaar, zij beantwoorden graag je vragen. Stuur een mail naar [email protected] of bel naar (0113) 760 250.

Inschrijven
Rondleiding

Vroeg beginnen met groen op de Dagopvang

Je baby gaat samen met vriendjes op ontdekkingstocht. Heerlijk samen spelen en kruipen over het gras, waar de fluitende vogeltjes en ritselende blaadjes de aandacht trekken van jouw baby. Stap voor stap groeit je baby in de fijne en knusse omgeving van Wiedewei. Onze babyspecialisten ontvangen je uk met open armen!

Groene beleefwereld voor je peuter op de peutergroep

Vol verwondering kijkt je peuter om zich heen. Wat heeft de natuur veel te bieden! Kliederen met zand en water, nieuwe structuren ontdekken in de tuin, samen voor de planten zorgen en vol fantasie spelen met alles wat je tegenkomt in de natuur. Het hele jaar door zijn we buiten te vinden, want buiten zijn is leuk én gezond!

Jouw schoolkind op ontdekkingstocht op de BSO

Na schooltijd op avontuur met je vriendjes, dat doe je op de BSO! Meehelpen in de moestuin, zelf ontdekken hoe de rupsen vlinders worden, spelen met natuurlijke materialen en iedere dag buiten op onderzoek uit. Je kind beslist zelf wat zij of hij gaat doen, leert spelenderwijs van de seizoenen en ontwikkelt vanzelf liefde voor de natuur.